Amidžić optužuje Gradsku upravu: Banjaluka u problemu s vodosnabdijevanjem

Odbornik SNSD-a Srđan Amidžić tokom aktuelnog časa na današnjem zasijedanju Skupštine grada Banjaluka osvrnuo se na problem vodosnadbjevanja određenih mjesnih zajednica.

“Vodosnabdijevanje u Banjaluci je u posljednje vrijeme u problemu. Svjedoci smo da sve više mjesnih zajednica ima problema sa vodom, tu su Racune, Donja Kola kao i mnoga druga. To je bio projekat ‘Voda tri’ o kome smo pričali i ranije i koji je trebao biti realizovan, a zapravo stoji u mjestu”, istakao je Amidžić i dodao da je još ranije predviđeno da se za projekat “Voda tri” izdvoji osam miliona KM kako bi ta naselja imala vodu.

On je naveo da je za ovaj problem Gradska uprava, kao i uvijek, odgovornost prebacivala na prethodnu administraciju.

Amidžić se osvrnuo na ovakvu konstataciju, podsjećajući gradonačelnika Draška Stanivukovića i gradskog menadžera Bojana Kresojevića da su još krajem prošle godine govorili kako će pokrenuti projekat “Voda tri”.

“Pitanje vode nije pitanje političkih partija. U novembru 2021. godine je rečeno da će grad u decembru pokrenuti projekat, a sad je jun. Ne možete reći da vam je ovo ili ono krivo što smo došli u ovu situaciju i što ljudi zbog toga nemaju vode”, poručio je Amidžić.

Ostavite komentar: