Aktivnosti u okviru velike akcije čišćenja: U toku pranje saobraćajnica u naselju Borik

Uveliko su počele aktivnosti u okviru ovogodišnje velike akcije čišćenja i uređenja grada „Čisto lice grada“, koje se ove sedmice odvijaju na području mjesnih zajednica Borik 1 i 2.

Uz uređenje javnih površina u toku je i pranje saobraćajnica u ovim dijelovima našeg grada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Knežopoljska ulica, Bulevar Živojina Mišića (od Bulevara Petra Bojovića pored Kampusa prema Olimpijskom bazenu), Gundulićeva ulica,   Aleja Svetog Save, Ulica Akademika Jovana Surutke, Ulice Majke Knežopoljke, dio ulice Novice Cerovića, zatim ulice Save Kovačevića, Rade Vranješević, Kordunaška i Beogradska, kao i ulice Milana Karanovića, i Frana Supila, te Vrbaski put samo su neke od ulica u kojima se sprovode aktivnosti čišćenja.

Podsjećamo, uz različite aktivnosti na uređenju komunalne opreme i javnih površina, stanovnici naselja Borik 1 i 2 tokom ove sedmice imaju priliku da odlože krupni otpad u postavljene kontejnere na određenim lokacijama i to:

1) Raskrsnica ulica Novice Cerovića i Save Kovačevića,

2) Ulica Bore Stankovića, kod postojećih kontejnera,

3) Bulevar vojvode Živojina Mišića kod broja 37,

4) Beogradska ulica kod postojećih kontejnera,

5) Kordunaška 10.

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada, izuzev građevinskog na navedenim lokacija biće postavljeni do subote 25. marta.

Ostavite komentar: