Premijer RS čestitao Radojičiću Dan grada

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je danas čestitku gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću, njegovim saradnicima i svim građanima Banjaluke povodom 22. aprila – Dana grada.

“Prošle su 74 godine od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, a naša obaveza i obaveza generacija koje dolaze je da se svakog 22. aprila toga prisjećamo sa velikim poštovanjem i dostojanstvom. Ne smijemo nikada zaboraviti sve one koji su svoje živote utkali za slobodu Banjaluke”, naveo je Višković.

Premijer Srpske je istakao da se Banjaluka u prethodnom periodu mijenjala i gradila, i da sada prolazi kroz period ubrzanog razvoja, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

On je pozdravio istrajnost Gradske uprave da građani Banjaluke žive u savremenom i budućnosti okrenutom gradu sa bogatim kulturnim, obrazovnim i poslovnim okruženjem, te izrazio nadu da će naredne godine biti u znaku još intenzivnijeg napretka.

“U ime Vlade Repubike Srpske i svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom 22. aprila – Dana grada”, naveo je Višković u čestitki.

 

Izvor:(SRNA)

 

Ostavite komentar: