Zorica Marković o Linu: Glupa je, ali je ljudina

U toku jučerašnje raspodjele budžeta u Zadruzi, vođa Zorica Marković dala je sud o svim ukućanima u Bijeloj kući, kako novim, tako i starim.

Ona je iskoristila priliku da prokomentariše i Lunu Đogani i Kiju Kockar. Pjevačica je prema određenim zadrugarima bila darežljiva, pa im je dala veliki novac.

“Bilo je pitanje prije neko veče za Nenada Aleksića, kada je hrana bila uzeta, bili su u pravu da sam ja uzela hranu sa aparata. Vjerovatno su mislili da ti i ja treba da povadimo oči zbog hrane, ali neće da može. Vrlo si pažljiv, uvijek me pitaš da li mi nešto treba, nisam to očekivala od tebe. Da smo u nekoj od prošlih sezona, vjerovatno bi nagrabusio od mene. Jako se lijepo ponašaš sada, divan si prema meni. Veliki budžet od mene”, rekla je Zorica.

Ona je otkrila i koliko novca daje Adamu Đoganiju, bratu Lune Đogani.

“Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvijek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na Zadrugoviziji. Ona je tako ‘ladno prešla ovdje, Luna ljudina je u odnosu na nju”, rekla je Zorica.

Ostavite komentar: