Rasta, navodno, živi na kredit! Isplivala šok istina o popularnom reperu

Trenutno se reper Stefan Đurić Rasta nalazi u pritvoru, nakon što ga je policija uhapsila u petak, jer je kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kojem je pronađena veća količina “skanka”.

Rasta je, naime, saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. Iako njegov život djeluje kao bajka prepuna novca, to ipak nije tako – Rasta navodno živi na lizing!

Rasta navodno živi na lizing! Kako je, prema navodima Kurira, ispričao u policiji Rasta vozi iznajmljeni automobil, a stan u kome je pronađena marihuana je iznajmljen.

“Mislim da me je policija uhapsila u Venizelisovoj ulici. Nalazio sam se u kolima, čekao sam druga. Tom prilikom sam upravljao vozilom marke BMW I8, koje sam iznajmio preko rentakara. Nakon što su me odveli u policiju i pitali me da li u stanu imam nešto nedozvoljeno, ja sam im sam ukazao na ovu adresu u Mačvanskoj i odveo ih tamo. Ja živim na drugoj adresi od one na kojoj sam i prijavljen, gdje žive i moji roditelji. Što se tiče adrese u Mačvanskoj, taj stan sam iznajmio jer mi je bilo u planu da tu živim sa ženom i djetetom. Tamo sam odlazio samo da bih uživao marihuanu”, rekao je Rasta pred tužiocem.

Ostavite komentar: