subota, 03 mart 2018 13:06

Dodik: Imaćemo svog kandidata za predsjednika Republike Srpske

Napisano

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je će ova stranka imati svog kandidata za predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima, te da je o tome potrebno usaglašavanje sa koalicionim partnerima.

Dodik je naglasio da bi u drugoj polovini naredne sedmice trebalo da bude organizovan sastanak sa koalicionim partnerima, te da se za to čeka povratak predsjednika Socijalističke partije Petra Đokića sa službenog puta iz Kine.

"Mislim da smo svi rano krenuli u tu vrstu priče. Mi želimo u okviru patriotskog bloka, koji će okupiti sve političke partije koje to žele i koje se bore za Republiku Srpsku naspram bosanskog bloka koji čine SDS, PDP i NDP, voditi politiku dogovora oko zajedničkog kandidata", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je dodao da će većina tih partija na nivou Republike Srpske imati svoje posebne liste, ali da se pokušava za Predstavnički dom parlamenta BiH dogovoriti jedna lista.

"To je lista koja može da obezbijedi deset poslaničkih mandata i da sa stanovišta odlučivanja u BiH ne budemo zavisni od volje Sarajeva nego da imamo autentičnu volju", poručio je Dodik.


Izvor:(SRNA)

1 komentar

  • Link komentara Dragan nedelja, 04 mart 2018 10:34 napisao/la Dragan

    "Patriotski blok"...konvertiti u politici da budu patriotski blok ..žao mi je što se patriotizam ovako tretira.Dodik je prešao put preobražaja od pacifiste do nacionaliste ..To je slučaj i sa Šešeljem u Srbiji ali u obrnutom smijeru.Njihove metamorfoze kao leptira su prirodna pojava jer ne mogu umrijeti dok se ne preobraze ..ali ne vidim šta mi stanovnici RS imamo sa tim zašto to podržavamo.Ima nešto Frojdovsko u ovome pomažemo im da završe ciklus da zalijece rane iz djetinjstva..kao da smo u duši "crveni" ..

    Prijavi

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.