sreda, 11 jul 2018 19:38

Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno i bezbjedno

Napisano

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa bezbjednosnim agencijama, obezbijedio je danas na komemorativnom skupu u Potočarima kod Srebrenice potpunu sigurnost političkih ličnosti iz BiH i inostranstva, kao i drugih zvaničnika i ostalih učesnika ovog kupa.

Komemorativni skup koji se održavao u Memorijalnom centru u Potočarima, obezbjeđivali su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa drugim bezbjednosnim agencijama u BiH i predstavnicima EUFOR-a.

 

Iako je magistralnim i regionalnim putevima podrinjske regije saobraćaj bio frekventan, tokom trajanja komemorativnog skupa, obezbijeđeno je njegovo normalno i nesmetano odvijanje, saopšteno je danas iz Štaba akcije "Srebrenica 2019", čiji je rukovodilac načelnik Policijske uprave Zvornik Goran Abazović.

 

Prema podacima Štaba, u Potočare je tokom dana pristiglo 190 autobusa i 2.866 vozila, koja su počela da se razilaze nakon što je oko 14.00 časova komemorativni slup završen.

 

Izvor:(RTRS)


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.