utorak, 05 decembar 2017 23:54

Islamska država najavila krvavu 2018. godinu

Napisano

"Islamska država" je pozvala svoje pristalice među Albancima da organizuju napade tokom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, a svoje "uspavane ćelije" da počnu aktivnosti u BiH i drugim balkanskim zemljama, prenose mediji.

"Islamska država" je 2018. godinu proglasila "krvavom godinom", uprkos višestrukim porazima u Iraku u Siriji.

"Imaš dovoljno vremena da nabaviš vozilo i pregaziš ljude u masi ili da kupiš nož i udariš na njih, ili da napuniš pušku municijom. Iako tvoja duša ne može da ih prihvati, uđi u njihovu gužvu i uzvikni: žAlah je najvećiž, navodi se u pozivu "Islamske države" upućenom na albanskom jeziku, prenosi Glas Srpske.

"Usamljenim vukovima", odnosno pojedincima za koje se u mnogim slučajevima i ne zna da su pristalice "Islamske države" i djeluju nezavisno, iz ove terorističke organizacije ranije je poručeno da angažuju migrante i napadnu Koloseum u Rimu i Vatikan.


(BL PORTAL)

 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.