petak, 25 maj 2018 13:24

Počeli XI Intekatedarski susreti agrarnih ekonomista

Napisano

BANJALUKA - XI Intekatedarski susreti agrarnih ekonomista čija je tema ''Izazovi agroekonomske struke i nauke'', otvoreni su 25.maja 2018. na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Prof. dr Nikola Mićić, dekan Poljpoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, gostima je poželio dobrodošlicu na ovaj fakultet.

Kako je naveo okupljeni stručnjaci na ovom skupu svjedoče o tome da je nauka ispred svega.

''Mi smo mlad fakultet koji se tek razvija u ovakva podrška nam je dobro došla'', kazao je dekan na otvaranju i učesnicima skupa poželio uspješan rad i da ponesu lijepe uspomene sa Poljoprivrednog fakulteta i iz Banja Luke.

Željko Vaško, rukovodilac Instituta za ekonomiku poljoprivrede i ruralni razvoj, učesnike skupa je upoznao sa organizacijom na studijskom programu Agrarna ekonomija i ruralni razvoj djeluju. Kako je naveo na ovom programu postoje dvije katedre i to Katedra za ekonomiku poljoprivrede i Katedra za ruralni razvoj.

Takođe, govorio je i o samoj organizaciji i kako su tekle pripreme za organizaciju ovog naučnog skupa.


(BL PORTAL)

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.