Članci poređani po datumu: oktobar 2017

PALE - Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske lišili su slobode, u Palama, lice sa inicijalima K.Ž, nakon što su pretresli njegov stambeni objekat i pronašli originalnu verziju Dejtonskog mirovnog sporazuma na engleskom jeziku.

Objavljeno u RS i FBiH

BANJA LUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži iz Elektrokrajine su za srijedu 01. novembar najavili nova privremena isključenja sa elektromreže.

Objavljeno u Banjaluka

BANJA LUKA - U toku prethodnog dana vodosnabdijevanje grada bilo je uredno, saopšteno je iz banjalučkog Vodovoda...

Kako je za "BL PORTAL" iz gradskog 'Vodovoda' saopšteno, u srijedu 01.11. 2017. godine u planu su radovi na cjevovodu u ulici Prištinska, što će u periodu od 09:00 – 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Ekipe Sektora ''Održavanje'' i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju manjih kvarova na mreži.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za 'BL PORTAL' iz banjalučkog 'Vodovoda'.


(BL PORTAL)


 

Objavljeno u Banjaluka

U banjalučkom parku 'Petar Kočić', danas su radnici 'Tamarisa' počeli sa radovima na zamjeni sezonskog cvijeća.

Objavljeno u Banjaluka

Očekujem da ovaj tim da kvalitetne smjernice, a zatim da dođemo do kvalitetnih projektanata koji će izraditi novi urbanistički plan, da bi na kraju Skupština Grada mogla da usvoji pravce razvoja grada u narednih 20 godina, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić poslije prve sjednice Savjeta za izradu urbanističkog plana koji je održan danas u Gradskoj upravi.

Objavljeno u Banjaluka

Banjalučki Osnovni sud odredio je jednomjesečni pritvor za dvadesetjednogodišnjeg Marka Praštala iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je iz pištolja ranio lice čiji su inicijali P.A.

Objavljeno u Hronika

Rusija je spremna da nastavi sa izgradnjom gasovoda „Turski tok“ i u drugim zemljama Evrope ukoliko Brisel ponudi čvrste pravne garancije, izjavio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov.

Objavljeno u Privreda

Posljednjih godina posebnu pažnju javnosti privlače teme vezane za banjalučke vrtiće, posebno zbog godišnjeg budžeta koji ta ustanova dobija iz gradske kase.

Objavljeno u Društvo

 Isplata jednokratne pomoći za opremu novorođenčeta za april, maj i jun ove godine počeće danas, a iz Fonda za dječiju zaštitu RS kažu da je za ovu namjenu obezbijeđeno 228.244 KM.

Objavljeno u Društvo

Vlada Republike Srpske razriješila je danas Miloša Komljenovića sa funkcije direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove /RUGIP/.

Objavljeno u RS i FBiH
Strana 1 od 5