Stravične fotografije izgladnjelog Rasima Ćufurovića (37) iz Velike Kladuše koji je u potrazi za poslom završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca zgrozile su region, pa i svjetsku javnost. Jeziv slučaj robovlasništva uskoro bi mogao dobiti svoj sudski epilog, potvrđeno nam je iz Opštinskog suda u Karlovcu.

Okružila nas je grupa prosjaka i tada je počela prava agonija. Mojoj drugarici su dizali suknju, a mene su odgurnuli, da bi nam potom prišla jedna djevojka i krenula da me čupa za kosu.

ponedeljak, 15 oktobar 2018 20:29

Loši zakoni i traljave istrage oslobađaju optužene

Napisano

Ustavni sud BiH i Vrhovni sud RS uzdrmali su do temelja predmete Republičkog javnog tužilaštva ukinuvši presude protiv organizovanih kriminalnih grupa čiji su članovi bili osuđeni na višegodišnje robije.

Pacijent čiji su inicijali S.B. (21) iz Kotor Varoša, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na području te opštine, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze o njegovom zdravstvenom stanju su krajnje neizvjesne, rečeno je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Strana 1 od 191