sreda, 10 oktobar 2018 14:30

Potpisani ugovori sa sedam pripravnika

Napisano

Prof. dr Radosalav Gajanin, rektor Univerziteta u Banjoj Luci, 10. oktobra 2018. godine u prostorijama Rektorata, potpisao je ugovore o obavljanju pripravničkog staža sa sedam pripravnika, koji će pripravnički staž obaviti na Univerzitetu.

Rektor Gajanin, kaže da će pripravnici imati priliku da se upoznaju sa sistemom rada Univerziteta i njegovih organizacionih jedinica.

 

''Tražili smo određeni broj pripravnika koji je neophodan, a shodno potrebama Rektorata i organizacionih jedinica, odnosno fakulteta'', kazao je rektor i naveo da će pripravnici na ovaj način imati priliku da steknu praktična iskustva iz svoje sturke.

 

Nataša Sukara - Đurica, kaže da joj obavljanje pripravničkog na Univerzitetu u Banjoj Luci, predstavlja ličnu satisfakciju, ali i obavezu da još ozbiljnije i odgovornije pristupi radnim zadacima.

 

''Pripravnički predstavlja i priliku da nastavim učiti, proširim teoretska znanja iz svoje struke u praksi, kako bih stekla uslove za zasnivanje stalnog radnog odnosa'', kaže Nataša Sukara-Đurica, koja je diplomirala na Ekonmskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a pripravnički staž će obavljati u Sektoru materijalno-finansijskih poslova UNIBL.

 

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i prof. dr Goran Latinović, prorektor za naučno-istraživački rad i razvoj i prof. dr Biljana Antunović, prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Banjoj Luci.


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.