Održana redovna godišnja sjednica Skupštine ŽRK Borac

U petak, 28. decembra, održana je redovna godišnja sjednica Skupštine Ženskog rukometnog kluba Borac, na kojoj su članovi ovog tijela jednoglasno usvojili Izvještaj o radu kluba u proteklom periodu.

Kako je saopšteno iz kluba, imenovanjem novog Upravnog odbora na čelu sa Nadom Tešanović, od ivice ambisa u isto vrijeme prošle godine, ŽRK Borac je izrastao u jedan od najorganizovanijih klubova u Banjaluci. Klub je, kako ističu, u potpunosti reorganizovan, finansijski stabilan uz riješena dugovanja iz prošlosti, a kada su rezultati na parketu u pitanju, seniorski tim je nakon jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi Republike Srpske drugoplasirani, uz želju da na proljeće osvoji šampionsku titulu i izbori povratak u Premijer ligu BiH.

Predsjednik Nadzornog odbora ŽRK Borac čestitao je, na sjednici Skupštine, Upravnom odboru na uspjesima u 2018. godini, izrazio zadovoljstvo transparentnim poslovanjem i poželio još više uspjeha u godini pred nama.

Takođe, na sjednici Skupštine donesena je odluka da se u 2019. godini pojača rad sa mlađim kategorijama, te da se u funkcionisanje kluba uključi i proslavljeni rukometni trener Nikola-Braco Pavlišin.

 

Izvor:(borac-sport.com)

Ostavite komentar: