Borac u derbiju gostuje kod Veleža: Miljanović želi nastavak serije dobrih rezultata

20.09.2021. | 09:34

Fudbaleri banjalučkog Borca sutra gostuju Veležu u meču 10. kola Premijer lige BiH, a trener “crveno-plavih” Nemanja Miljanović nada se da bi njegovi igrači mogli da nastave seriju dobrih rezultata.

Svjestan je da gostovanja u Mostaru nikada nisu bila jednostavna, pa i sutra očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu.

“Još jedan težak protivnik u ovom zgusnutom rasporedu utakmica. Idemo u Mostar ekipi Veleža, koja se odlikuje borbenošću, agresivnošću i individualnim kvalitetom. Nakon dobrog starta u Evropi imali su neku nesreću u par mečeva da izgube bodove. Međutim, sad su se konsolidovali, Evropa više nije tu. Njihov cilj je da budu u vrhu tabele, a možda i nešto više. Do nas je da odigramo zrelu i pametnu utakmicu, moramo da se suprotstavimo na taj način ukoliko želimo do pozitivnog rezultata. Za nas je bitno da nastavimo sa pozitivnim trendom, već četiri utakmice smo neporaženi. Uvijek idemo na pobjedu, ali ako uzmemo u obzir da nas očekuje jedno od težih gostovanja, mislim da bi pozitivan rezultat bio i da ne izgubimo“, rekao je Miljanović.

Šef struke aktuelnog šampiona BiH sutra ne može da računa na Aleksandra Vojnovića, zbog žutih kartona, Milojević i dalje ima problema sa koljenom, dok se Vušurović vraća u tim. Papirologija Strahinje Bošnjaka još uvijek nije završena, pa ni on nije na raspolaganju. Meč Veleža i Borca počinje sutra u 20:10.