Otkriveno šest lica za kojima su tragali sudovi i policija

Službenici Granične policije BiH danas su na nekoliko graničnih prelaza uhasili šest lica za kojima su tragali sudovi i policija, saopšteno je iz Granične policije.

Službenici Јedinice granične policije Trebinje danas su uhapsili državljanina Hrvatske čiji su inicijali Ј.H. /34/ jer je utvrđeno da je za ovim licem Interpol Skoplje raspisao potjernicu zbog utaje.

“Ovo lice kontrolisano je pri ulasku u BiH na graničnom prelazu Ivanica i predato je službenicima Sudske policije Suda BiH”, navedeno je u saopštenju.

Službenici Јedinice granične policije Orašje predali su državljanina BiH čiji su inicijali S.L. /30/ službenicima Policijske uprave Doboj koja je za njim raspisala potragu zbog razbojništva.

Ovo lice je kontrolisano na prelazu Šamac, pri izlasku iz BiH.

“Prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje službenici te jedinice uhapsili su i lice A.A. /50/, nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Zvornik raspisala potragu zbog krivotvorenja isprave. Uhapšeni je predat službenicima zvorničke Policijske uprave”, navedeno je u saopštenju.

Službenici Јednice granične policije Brod danas su na graničnom prelazu pri ulasku u BiH uhapsili dva državljanina BiH čiji su inicijali M.M. /26/ i M.K. /31/.

Za lice M.M. je utvrđeno da ga potražuje Opšinski sud u Orašju zbog teške krađe, dok je za M.K. Policijska uprava Travnik raspisala potjernicu zbog krivičnog djela ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Lice M.M. će u toku dana biti predato nadležnom organu, a M.K. službenicima Policijske uprave Travnik.

Službenici Јedinice granične policije Zvornik uhapsili su državljanina Srbije M.S. /30/ nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Ovo lice je kontrolisano na prelazu Šepak, na izlasku iz BiH i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina, navedeno je u saopštenju, prenosi RTRS.

 

Ostavite komentar: