Mektić ostaje u SDS-u, uskoro ulazi u Glavni odbor!?

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić ponovo je pokrenuo spekulacije o tome kako bi uskoro mogao da napusti SDS.

Nakon što je na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora SDS-a u Banjaluci izabrano sedam članova Predsjedništva te stranke (Vukota Govedarica, Milan Miličević, Mladen Bosić, Nemanja Vasić. Mićo Mićić, Rado Savić i Nedeljko Glamočak), Mektić je preko Tvitera poručio kako nije zadovoljan takvim izborom.

– Da budem iskren, mislio sam da će biti novih, mlađih ljudi. Ovdje još fali Cicko Bjelica i poklopilo bi se staro “Dodikovo” Predsjedništvo. Banjaluke nigdje. Ne vidim se u ovom društvu – napisao je Mektić na Tviteru.

Publiée par BL Portal sur Dimanche 1 septembre 2019

 

Ministar bezbjednosti BiH nije se javljao na telefonske pozive redakcije Insajder portala, tako da su ostali uskraćeni za objašnjenje da li navedenom objavom najavljuje svoj izlazak iz SDS-a.

Međutim, odlično obaviješteni izvori Insajdera iz vrha najveće opozicione političke partije u Republici Srpskoj tvrde da Mektić “sigurno ne napušta SDS”, te da će on, kako kažu, uskoro postati član Glavnog odbora stranke.

– Mektić se vjerovatno našao uvrijeđen zbog toga što juče nije bio izabran u Predsjedništvo, ali bi, prema ranijem dogovoru, on uskoro trebalo da bude kooptiran u Glavni odbor SDS-a. U nedavnim razgovorima sa najvišim stranačkim čelnicima Mektić nijednom rječju nije najavio mogućnost izlaska iz SDS-u, tako da on sigurno ostaje naš član – ističu izvori pomenuog portala.

 

Izvor:(Insajder.in)

 Ostavite komentar: