Govedarica predložio Dodiku: Neka nabavi stolnu zastavu RS, koju mu niko neće moći oduzeti

Predsjednik SDS Vukota Govedarica ima rješenje za predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u vezi zastave Republike Srpske. Predlaže mu da uzme stolnu zastavu Republike Srpske i da je nosi sa sobom i stavi ispred sebe svuda gdje se nalazi.

“Dodik pokušava da zatrpa ogromne probleme koji su prisutni pa čak i ono što je obećao da će uraditi pa tako sada vodi polemiku da li će zastava stajati u hodniku ili negdje drugo. Ako hoćete da neko odnese zastavu stavićete je ispred vrata. u hodnik, ako hoćete da je čuvate i da bude simbol onog dijela zemlje odakle dolazite onda ćete zastavu staviti u svoj kabinet”, rekao je Govedarica u izjavi BN TV.

On kaže da ima rješenje za Dodika kako će ubuduće riješiti to pitanje.

“Predlažem mu da nabavi stolnu zastavu RS, koju mu niko neće moći oduzeti, da je stavi ispred sebe na dijelu stola gdje on sjedi”, kazao je Govedarica.

Lider SDS-a danas se, zajedno sa ostalim predstavnicima stranaka iz RS, odazvao na konsultacije u Predsjedništvo BiH u vezi imenovanja mandatara za sastav novog Savjeta ministara BiH.

Sastanak je Dodik otkazao jer nije u sali, gdje je trebalo da se održi sastanak, bila postavljena zastava RS, nego je zatražio pismenim putem izjašnjenje lidera stranaka u vezi mandatara za sastav Savjeta ministara BiH.

Govedarica je rekao da se neće pismeno izjašnjavati niti želi da učestuje u Dodikovom rijalitiju.

 

Izvor:(BN TV)

 

 

Ostavite komentar:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *