Članci poređani po datumu: avgust 2017

Jeftinije grijanje preko kalorimetra bi za građane Banjaluke uskoro moglo da bude prošlost. Zato što po računici gradskih vlasti neko mora da plati trošak dostavljanja toplotne energije – građanima bi već od nove godine trebali da dolaze računi sa većim cijenama grijanja.

Objavljeno u Banjaluka

Uprave za inspekcijske poslove u Federaciji BiH i Republici Srpskoj mogle bi u narednom razdoblju sistematski suzbiti pojavu tzv. “nelegalnih fotografa” i zaustaviti rad “na crno”,  nadaju se fotografi okupljeni u Udruženje za promociju i zaštitu fotografske djelatnosti u BiH.

Objavljeno u Društvo

BANJA LUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži iz Elektrokrajine su za petak 01. septembar najavili nova privremena isključenja sa elektromreže.

Objavljeno u Banjaluka
četvrtak, 31 avgust 2017 19:35

Cineplexx Palas - Repertoar od 31. avgusta

BANJA LUKA - Repertoar banjalučkog bioskopa Cineplexx Palas za period od 31. avgusta do 06. septembra 2017. godine,.. Repertoar se mijenja svakog četvrtka, a informacije i rezervacije na telefon 051/217-409.

Objavljeno u Muzika i Film

Četrdesetogodišnjem Veliboru Eraku iz Ljubačeva kod Banjaluke, oboljelom od melanoma, jedina nada je terapija koja mjesečno košta oko 20.000 evra.

Objavljeno u Društvo
četvrtak, 31 avgust 2017 19:08

Nedeljko Tomaš pušten da se brani sa slobode

Dvadesetjednogodišnji Nedeljko Tomaš iz Banjaluke, osumnjičen za razbojništvo na benzinskoj pumpi “Gas petrol” u banjalučkom naselju Lauš, pušten je da se brani sa slobode nakon što je ispitan u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Objavljeno u Hronika

Glavni revizor RS Duško Šnjegota i zamjenik Glavnog revizora Darko Pejić, danas su Narodnoj skupštini Republike Srpske podnijeli ostavku, odnosno stavili mandate na raspolaganje i dalje postupanje u skladu sa odredbama Zakona o reviziji javnog sektora Republike Srpske.

Objavljeno u RS i FBiH

Fudbalski klub Borac u nastavak premijerligaških borbi ulazi sa novim šefom stručnog štaba. 

Objavljeno u Sport

Gradonačelnik Igor Radojičić, održao je danas u Gradskoj upravi sa direktorima banjalučkih osnovnih škola. Glavna tema razgovora bio je predstojeći početak školske godine i u tom svjetlu pripreme koje su obavljene kako bi škole spremno dočekale đake u školskoj 2017/18. godini.

Objavljeno u Banjaluka

Deklaracija o vojnoj neutralnosti Republike Srpske prvo je upozorenje onima koji hoće da na mala vrata uvede Bosnu u zapadnu vojnu alijansu. Tek sledeći korak je referendum.

Objavljeno u RS i FBiH
Strana 1 od 7