Međimurje: U zamrzivaču našli tijelo djevojke nestale 2000.!?

Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

U subotu, 16. februara mještani Nove ulice u Palovcu ostali su u čudu kada su ugledali policijska vozila. Odmah je bilo jasno da se nešto dogodilo u kući čiji je ulazak u dvorište bio ograđen policijskom trakom. Do nas su došle informacije kako je pronađeno mrtvo tijelo.

Nakon našeg upita takvu nam je informaciju potvrdio i portparol PU međimurske Nenad Risek.

– PU međimurska u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu zaprimila je dojavu da je u Palovcu u porodičnoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna advokatica koja zajedno s policijom provodi očevid – rekao je Risek.

Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u zamrzivaču koji se nije smio otvarati – sve do danas kada je neko odlučio zaviriti u ‘škrinju’ i tako otkrio dugogodišnju tajnu. Mještani kažu kako je još 2000. godine nestala Jasmina Dominić rođena 1977. godine koja je živjela na toj adresi. Jasmina se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli.

U opisu stoji da je nestala tokom avgusta 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine.

No, ovo su samo nagađanja i neslužbene informacije. U toku su kriminalistička istraživanja, a stručnjaci bi pregledom trebali utvrditi identitet osobe i uzrok smrti. Nije poznato ko je našao tijelo i pozvao policiju. Inače, kao doznajemo, u toj kući danas živi njena sestra s porodicom i navodno su dvije osobe privedene na obavijesni razgovor.

– Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj. Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije – rekao je 2011. godine za Večernji list Jasiminin otac Martin Dominić koji je u međuvremenu preminuo.

 

Izvor:(eMedjimurje.hr)

 

Ostavite komentar: