Ognjen Vranješ odbrusio Jeleni Karleuši: Dobila je šta je zaslužila

Ognjena Vranješa nimalo nije pogodila vijest da se njegova navodna bivša ljubavnica Jelena Karleuša razvodi.

Štaviše, fudbaler smatra da je njegova nekadašnja draga, s kojom se tajno viđao dvije godine, dobila šta je tražila. To je potvrdio blizak prijatelj sportiste, koji mu je i saopštio da se Jelena razvodi.

– Vjerujte da ga uopšte nije dotakla ta vijest. Jelena ga odavno ne zanima. Baš sam pričao s njim o svemu što se izdešavalo i jedino što ga interesuje jeste to da ona odgovara za prijetnje i uvrede koje je iznijela na društvenim mrežama. Javio sam mu da se razvodi, ali on je na to samo kratko prokomentarisao da je dobila što je tražila. Eto, sad je ostala i bez muža i bez para. Kod njega su stvari jasne od samog početka. Sve što je mogao, on joj je pružio. Lijepo joj je bilo dok je dobijala poklone, a hvalila se na mrežama da joj dragi muž Duško Tošić poklanja. Strašno – priča sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti, prenosi expresstabloid.ba.

 

View this post on Instagram

 

✨✨✨ @bysofimilo

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

On takođe tvrdi da je Jelena živjela kao kraljica dok je bila s Vranješom.

– Sve je imala. Šta god je poželjela, to je i dobila. Pored njega je baš uživala. Kod kuće je imala mir, a s mojim drugom ljubav i pažnju. Loše je odigrala slatka mala. Vranješa ne zanima ni da li se razvodi, ni da li se ponovo udaje, samo da odgovara za svoje nepromišljene izjave i prijetnje koje mu je uputila i na taj način ugrozila njegov život i život njegove porodice – završava izvor.

 

View this post on Instagram

 

🦅

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

 

Ostavite komentar: