petak, 29 jun 2018 16:13

Instagram Stories dobio muzičke stikere

Napisano

Instagram je posljednjih nekoliko mjeseci bio u centru pažnje sa brojnim rekordima, a servis koji je u vlasništvu Facebooka ne prestaje da implementira nove funkcije koje ga čine još boljim.

 

Instagram Stories je sada dobio muzičke stikere. Kada pritisnete da dodate stiker u fotografiju ili video u okviru Stories, moguće je izabrati novu muzičku ikonicu i odlučiti se za nešto iz kolekcije od nekoliko hiljada pjesama (svakog dana se dodaju nove). Pesme je moguće pretraživati po nazivu, raspoloženju ili žanru. Tu je i sekcija sa onim što je najpopularnije.

 

Moguće je čuti kratak demo onoga što ste izabrali, kao i izabrati tačan deo pesme koja najbolje odgovara priči koju ste postavili na Instagram Stories. Moguće je izabrati pesmu i prije nego što se video snimi, a pjesma će se reprodukovati u pozadini dok snimate video, prenosi benchmark.rs.

 

Muzički stikeri su dio Instagram 51 verzije za Android i iOS u selektovanim zemljama. Mogućnost biranja pesme pre snimanja videa je limitirana samo na iOS u ovom trenutku, a za Android se očekuje uskoro.

 

Instagram je ovaj povod iskoristio kako bi se pohvalio dostignućem od 400 miliona dnevno aktivnih korisnika za svoju Stories sekciju.


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.