utorak, 03 oktobar 2017 20:44

Koncert "BL JAZZ TRIO"

Napisano

U petak 06. oktobra 2017. godine održaće se koncert džez sastava BL JAZZ TRIO koga čine banjalučki džez muzičari Draško Kecman (saksofon), Vladimir Tubić (gitara) i Aleksandar Mihić (gitara). Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora sa početkom od 20.00 časova.

BESPLATNE POZIVNICE za koncert se mogu preuzeti na prijavnici Banskog dvora od danas (03.10.) u periodu 08.00 do 21.00 čas.

BIOGRAFIJE IZVOĐAČA

Draško Kecman (1961), završio srednju muzičku školu u Banjaluci, te nakon toga Muzičku akademiju u Sarajevu. Saksofon svira od 1979. godine i nastupao na džez festivalima u Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu, te svirao u Big bandu Radio televizije Sarajevo. Od 1992. godine živi u Kanadi.

Vladimir Tubić (1992), završio srednju muzičku školu u Banjaluci a nakon toga studirao na Bečkom muzičkom konzervatorijumu, na odsjeku za džez. Trenutno je student džez gitare na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Aleksandar Mihić (1983), završio srednju muzičku školu u Banjaluci a nakon toga diplomirao na Akademiji umjetnosti u Banjaluci, na odsjeku za gitaru. Svirao u nekoliko regionalno etabliranih sastava u zemlji i inostranstvu.


(BL PORTAL)


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.