petak, 09 februar 2018 14:40

Banski dvor - 'Koncert za zaljubljene' Gradskog tamburaškog orkestra

Napisano

Gradski tamburaški orkestar organizuje tradicionalni „Koncert za zaljubljene“ koji će biti održam u nedjelju 11. februara, u Kulturnom centru Banski dvor, sa početkom u 20.00 časova.

Uz Gradski tamburaški orkestar na pozornicu Banskog dvora će izaći i najuspješniji orkestar Slovenije, Tamburaški orkestar “Dobreč” iz Dragatuša, a specijalni gost koncerta je Lado Leskovar, doajen jugoslovenske muzičke scene.

"Koncert za zaljubljene", koji Gradski tamburaški orkestar održava povodom dana Svetog Trifuna i Svetog Valentina, tradicionalno privlači veliku pažnju banjalučke publike. Ulaznice za koncert se mogu kupiti na biletarnici Banskog dvora, po cijeni od 5 KM. 

Prihod od prodaje ulaznica Gradski tamburaški orkestar je namijenio kao pomoć za rad Škole tambure, koja je u zadnjih nekoliko godina iznjedrila vrhunske mlade umjetnike na ovom instrumentu.

Gradski tamburaški orkestar koncert organizuje u saradnji sa Udruženjem Slovenaca Republike Srpske “Triglav” i uz podršku NLB banke Banja Luka.

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.