Životna borba Britni Spirs: Objavljen trejler za dokumentarni film o popularnoj zvijezdi

25.01.2021. | 10:36

Izašao je prvi trejler za dokumentarni film “Framing Britney Spears”, koji govori o njenoj muzičkoj karijeri, ali i o pravnim bitkama koje vodi sa svojim ocem, kao i o pokretu #FreeBritney.

Podsjetimo, Spirs je bila pod zaštitom svog oca od 2008. godine, nakon hospitalizacije zbog njenog navodno nestabilnog mentalnog zdravlja. Ta sudska odluka trebalo je da bude privremena, ali je u decembru iste godine proglašena trajnom i od tada Britni ima velikih problema zbog toga, prenosi portal Nacional.

U avgustu 2020. godine, Britni je rekla da više ne želi da njen otac kontroliše njenu karijeru i život, ali se ništa nije promijenilo. U novembru iste godine zatražila je da bude smijenjen sa mjesta njenog staratelja i bude izbačen sa njenog posjeda i rekla da više neće nastupati dok on kontroliše njenu karijeru.

“Nastaviću da pružam nepokolebljivu ljubav i žestoku zaštitu protiv onih koji imaju sopstvene interese i protiv onih koji žele da naude njoj ili mojoj porodici”, izjavio je tada njen otac, Džejmi Spirs.

Kampanja #FreeBritney, započeta prije više od deset godina, nastavljena je kroz njene burne borbe, pozivajući da pop zvijezda dobije autonomiju nad svojim životom.

Film bi trebalo da bude predstavljen kao šesti dio dokumentarnog serijala “The New York Times Presents” u februaru ove godine.