Vrhunska zabava uz muziku raznih žanrova: Srbac je spreman za prvi “Urban fest”

30.07.2021. | 14:32

Prvi festival “Urban fest” biće održan sutra od 21 čas u Srpcu.

Mještani Srpca na platou ispred zgrade Opštine očekuje vrhunska zabava uz muziku raznih žanrova, pa će, na prvom ljetnjem muzičkom festivalu ovakvog tipa, priliku da se zabave imati razne generacije Srpčana.

Publiku će zabavljati “Gingerside band”, “Infuzija”, “Tea Mikić & Brothers”, DJ Tibor, saksofonista Neven Marinković, a kao posebno iznenađenje nastupiće umjetnica Jas koja će izvesti ples sa vatrom.

Manifestaciju organizuje Udruženje žena Srbac, a jedna od članica i inicijator “Urban festa” Slavica Miljević za Nezavisne je rekla da je ovo najveći događaj ovog tipa u Srpcu, kao i da im je cilj da privuku mlade ljude iz cijele Republike Srpske.

“Imaćemo i posebne goste večeri, Moto klub “Izgubljeni” Srbac, a veliku zahvalnost dugujemo i lokalnim sponzorima koji su prepoznali i podržali našu ideju, a posebno generalnom sponzoru ‘NLB Razvojnoj banci'”, istakla je Miljevićeva.

Ona je naglasila da su uložili mnogo truda da kompletna organizacija bude na zavidnom nivou, kao i da vjeruju da će se “Urban fest” dopasti sugrađanima.

“Nakon prošlogodišnje situacije sa virusom korona, svima nama će dobrodoći da se zabavimo i zaplešemo. Naš moto je druženje sa ljudima, a ne telefonima”, poručila je ona.

Oznake: Muzika, Srbac, Zabava