Uskoro kreće snimanje serije “Složna braća”: Okanović najavio sjajnu glumačku ekipu

12.05.2021. | 15:35

Uskoro u Beogradu treba da počne nastavak snimanja čuvene serije “Složna braća”. Scenario potpisuje Nele Karajlić, a producent je Nenad Okanović koji je dobio jednu od uloga.

“Već 15. maja kreće snimanje serije ’Složna braća’, i kao ekskluzivitet mogu da kažem da imamo zaista sjajnu glumačku ekipu”, rekao je Nenad Okanović, glumac i producent pomenute serije.

On je naveo da u seriji igraju Nataša Ninković, Rale Milenković, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković…

“Zaista, sjajna glumačka postava, tu je i Banjalučanin Ljubo Savanović. Јoš je tu gomila glumaca, veoma sam srećan, radimo na veoma kvalitetan način. Rade se probe, rad na scenariju je jako dugo trajao”, naglašava Okanović.

Okanović ističe da je veoma srećan što će ponovo raditi sa Neletom Karajlićem.

“Kao klinac sam gledao ’Složnu braću’, i imao sam sreću da radim kviz sa Neletom Karajlićem. Bila je to divna energija između nas. Zamolio sam ga da radimo nešto zajedno, i eto došli smo do ’Složne braće’”, dodaje Okanović.

Okanović će i sam glumiti u projektu.

“Dobio sam ulogu, koja nije glavna, kasting je tako odlučio, jer ja sam i producent. I to je neka poruka, obuzdao sam svoj ego, uostalom što bi ugrožavao sam svoj projekat”, zaključio je Okanović.