Uraganke o Evroviziji: Kad smo vidjele glasanje, skapirale smo da ćemo biti posljednje

09.06.2021. | 10:40

Članice grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evrosongu, otkrile su kakvi su im utisci sa ovog muzičkog takmičenja.

“Ja nekako kad napravim paralelu, gledajući moje prethodno učešće na Evroviziji i ovogodišnje, jako je bilo drugačije – naravno, uzimajući u obzir da su ove godine bile strože restrikcije zbog kovida. Nismo mogli da se družimo međusobno, nije bilo putovanja…”, istakla je Sanja Vučić, koja je Srbiju predstavljala i 2016. godine.

“Ja nisam doživjela Evroviziju onako kako one jesu, pa smo se snašle malo”, prokomentarisala je Ivana priče o njihovom druženju sa članovima ostalih delegacija tokom trajanja festivala.

Na pitanje kakav su plasman očekivale, djevojke iz grupe “Hurricane” su bile iskrene.

“Hoćeš iskreno da ti kažemo? Iskreno, mislile smo da ćemo biti u top 5, makar. Ali, kad smo onda videle glasanje, skapirale smo da ćemo biti posljednje… Tako da, to što smo 15. je super”, priznala je Ivana, dok je Sanja otkrila da su se u jednom trenutku ponadale da im se smiješi čak i trijumf.

“U jednom trenutku smo sjele i rekle: ‘Ljudi, mi stvarno možemo da pobijedimo”!

“Meni je, iskreno, bilo bitno samo da prođemo u finale, jer bi to bila baš bruka da nismo”, dodala je Ksenija Knežević u Amidži šouu, piše Kurir.rs.