Uoči prikazivanja novog Bonda: Krejg dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

07.10.2021. | 12:39

Glumac Danijel Krejg konačno je dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, samo nekoliko dana prije početka prikazivanja njegovog posljednjeg filma o Džejms Bondu u SAD.

Film “Nije vrijeme za umiranje” (No Time to Die) predstavlja Krejgov peti i posljednji film o britanskom tajnom agentu, čime je okončana uloga u kojoj se nalazio već 15 godina, prenosi agencija Rojters.

Glumčeva ružičasta zvijezda, 2.704 zvijezda po redu na Stazi slavnih na holivudskom Bulevaru 7007, postavljena je pored zvijezde pokojnog Rodžera Mura, koji je igrao Bonda u sedam filmova od 1973. do 1985. godine.

“Apsolutna je čast prošetati se cijelim Holivudom. To što sam na ovom trotoaru okružen svim ovim legendama čini me veoma, veoma, veoma srećnim čovjekom”, izjavio je Krejg.

Producenti “Bonda” Barbara Brokoli i Majkl Vilson, zajedno sa Ramijem Malekom koji glumi negativca Safina u “No Time to Die”, bili su na svečanosti.

Poslije tri odlaganja zbog pandemije koronavirusa, film “NoTime to Die” je na blagajnama tokom vikenda u Velikoj Britaniji i međunarodnim bioskopima zaradio 121 milion dolara.