Ulaznice su već rasprodate: “Parni valjak” najavio koncert u Zagrebu u čast Akija

07.02.2022. | 14:13

Pop rok bend “Parni valjak” održaće 26. marta u zagrebačkoj Areni koncert u čast svog nedavno preminulog pjevača Akija Rahimovskog.

“Na pozornici će nam u tome pomoći prijatelji muzičari, ali najviše i najglasnije ćete nam pomoći upravo vi. Hvala svima na divnim reakcijama i ogromnoj podršci”, poručio je bend na zvaničnoj Facebook stranici svojim poštovaocima.

Za koncert pod nazivom “Valjak i prijatelji – Dovoljno je reći… AKI” ulaznice su rasprodate poslije svega nekoliko dana.

Rahimovski je iznenada preminuo 22. januara u Zagrebu, a sa Parnim valjkom je bio od osnivanja 1975. godine i snimio je brojne albume i pjesme koje su postale dio pop i rok istorije bivše Jugoslavije poput “Jesen u meni”, “Zagreb ima isti pozivni”, “Uhvati ritam” “Zastave”, “Sve još miriše na nju” i druge.

Parni valjak je na dan sahrane pjevača objavio pesmu “Ponovo”, posljednju koju je snimio s Rahimovskim.

Koncert koji je Parni valjak nakon nekoliko odlaganja zbog pandemije trebalo da održi u novosadskom SPENS-u definitivno je otkazan nakon smrti Rahimovskog, saopštila je prije nekoliko dana promoterska kuća Long plej.