Sjećanje na slavnog tekstopisca: Pola estrade došlo na komemoraciju Marini Tucaković

24.11.2021. | 14:16

Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru.

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća stigao je ispred Skupštine, a za njim i Ana Nikolić, Jelena Karleuša, Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić i drugi.

Žika Jakšić, Ana Bekuta i Jelena Zana stigli su zajedno na komemoraciju u čast čuvenog tekstopisca.

Među prvima je stigla pjevačica Nataša Bekvalac koja se pojavila sva u crnom, a zatim i Dragana Mirković.

Poznata hitmejkerka sahranjena je deset dana nakon smrti, jer je njen suprug Aleksandar Futa Radulović bio pozitivan na korona virus.

Kako je u tom periodu epidemiološka situacija u Srbiji bila loša, Marinina porodica je odllučila da se komemoracija pomjeri za prikladniji period.

Sada kada je stanje sa pandemijom malo bolje, odlučili su da joj odaju počast. Njen sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar organizovali su komemoraciju na kojoj će moderator biti Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin nasljednik.

Da bi neko mogao da prisustvuje memorijalnom skupu, potrebno je da ima pozivnicu, kao i digitalni zeleni sertifikat. Porodica hitmejkerke je zamolila i sve prisutne da ne ulaze u Stari dvor bez maske, kako bi se sačuvali od pošasti koja hara svijetom.