Rame uz rame sa Robertom De Nirom i Margo Robi: Tejlor Svift dobila ulogu u filmu

03.06.2021. | 20:58

Jedna od trenutno najpopularnijih američkih pjevačica Tejlor Svift glumiće u novom filmu Dejvida Rasela uz zvjezdanu glumačku postavu koju čine Robert De Niro, Margo Robi, Kristijan Bejl, Rami Malek, Zoi Soldana, Majk Majers, Kris Rok i drugi.

Reditelj, scenarista i producent Dejvid Rasel novi film drži u strogoj tajnosti pa osim podatka da iza njega stoji Dizni nije poznata radnja, kao niti sam naziv filma. Međutim, s obzirom na dosadašnje filmove i uspjehe režisera vjerovatno je u pitanju novi blockbuster. U njegovoj filmografiji posebno su se istakli ostvarenja “Američke varalice”, “Tri kralja”, “U dobru i zlu” i “Joy”.
To je ujedno i prva velika filmska uloga za Tejlor Svift od uloge u mjuziklu “The Cats”, Endrjua Lojda Vebera 2019. godine za koji je napisala i pjesmu “Beautiful Ghosts”. Pop zvijezda je debitovala epizodnom ulogom u filmu “Valnetinovo”, Gerija Maršala 2010. godine.
Podsjećamo, nedavno je oborila rekord po broju prodanih vinila svog osmog studijskog albuma “Evermore” u jednoj sedmici u SAD-u koji je prije nje držao Džek Vajt, piše Bosonoga.

Oznake: Tejlor Svift, Uloga