Radonjić snimio novi film: Govorio o intimnim scenama sa glumicom koja mu je kuma

27.03.2022. | 12:32

Popularni glumac Miodrag Radonjić govorio je o svom novom filmu “Indigo kristal” u kojem mu je partnerka Nina Janković, koja mu je u privatnom životu kuma.

“Radnja filma je smještena u Šabac, to je prelijep grad. Nina je odatle i za vrijeme studija sam često išao kod nje na slavu i rođendane. To mi je dosta olakšalo jer sam poznavao restorane, kafane i mjesta na koja sam vodio članove ekipe”, rekao je Miodrag, pa se osvrnuo na snimanje intimnih scena sa Ninom.

“Ninin i moj lik su u filmu u emotivnoj vezi i, iskren da budem, dosta mi je olakšalo što mi je ona kuma jer samim tim imamo znatno više povjerenja jedno u drugo. Ne postoje neprijatnosti kada su intimne scene u pitanju jer o svemu možemo da razgovaramo i da budemo opušteni”, rekao je Radonjić.

Poznati glumac je priznao da je veliki boem i da voli da odlazi u kafanu.

“Boem sam, neću da lažem. Volim kafanski život i mislim da svi vole kafanu. Iako je sada dosta evoluirala u kafiće, kafana je suštinski mjesto čija je poenta da se ljudi okupe, druže i razgovaraju”, rekao je Miodrag, koji je u pomentom filmu glavni glumac, ali i producent ostvarenja, čiji je reditelj Luka Mihailović.

“Nakon što sam pročitao scenario za ovaj film u kome mi je ponuđena glavna uloga, izrazio sam želju da budem i producent filma. Inspirisala me je Lukina autentičnost i taj generacijski jaz. Kao glumac sam dosta rasterećeniji jer samo igram svoju ulogu, dok kao producent nosim znatno više odgovornost i imam mnogo više obaveza. Već nekoliko godina se bavim produkcijom i smatram se dovoljno spremnim da dobro radim taj posao”, rekao je on za Alo.