Prva sezona će imati 10 epizoda: Trejler za seriju “She-Hulk” ugledao svjetlost dana

19.11.2021. | 13:55

Trejler za seriju “She-Hulk” ugledao je svjetlost dana.

O čemu se radi u seriji? Dženifer Volters dobija moći koje posjeduje Hulk. Ona je advokatica koja dobija dobro poznatu “zelenu boju” kada se bori protiv kriminalaca. Naravno, u seriji se pojavljuje i Mark Rafalo kao originalni mišićavi momak.

Žena-Hulk je predstojeća američka striming serija, kreirana za Dizni+, zasnovana prema istoimenoj Marvelovoj junakinji. Smještena je u Marvelov filmski univerzum i dijeli kontinuitet sa filmovima ovog serijala.

Lik Dženifer Volters zvane “She-Hulk” kreirao je Sten Li, uz pomoć crtaća Džona Bušemija 1980. godine, kada se pojavila u stripu “The Savage She-Hulk”.

Dženifer Volters je advokatica iz Njujorka i rođaka Brusa Banera koja, nakon nesreće, dobija hitnu transfuziju krvi od Banera. Ova transfuzija će takođe dovesti do toga da postane Hulk, ili slično prepoznatljivo zeleno čudovište.

Ali za razliku od svog rođaka, Dženifer Volters uspijeva da zadrži sopstvenu ličnost čak i dok je u obliku Hulka i nastavlja svoju advokatsku karijeru uprkos povremenim izlivima bijesa. To znači da vjerovatno nećemo dobiti seriju u kojoj Dženifer Volters kreće postepenom transformacijom ka statusu “profesorke She-Hulk”.

Ipak, postoji mogućnost da se u seriji pojavi i Brus Baner Marka Rafala.

Serija je trenutno u pretprodukciji, ali se još uvijek ne zna kada bi trebalo da ugleda svjetlost dana, odnosno kada će stići na platformu Dizni+.

Prva sezona će imaće deset epizoda, a premijera prve očekuje se tokom 2022. godine.

Oznake: Serija, Trejler