Prilika za ljubitelje festivala “Egzit”: Daruj krv i osvoji ulaznicu

23.06.2022. | 13:15

Muzički festival “Egzit”, zajedno sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, pozvao je sve koji žele da daruju krv da to učine do 2. jula i u nagradnoj igri osvoje ulaznicu za prvo festivalsko veče 7. jula, saopšteno je iz “Egzit tima”.

Svi dobrovoljni davaoci koji daju krv u Institutu ili Zavodu do ovog datuma učestvuju u nagradnoj igri za dobijanje ulaznica, a izvlačenje srećnih dobitnika biće obavljeno 4. jula.

Osvojene ulaznice za prvo veče “Egzita” Institut će dobrovoljnim davaocima dijeliti putem svog Instagram profila /itk_ srbije/, pa je potrebno zapratiti tu mrežu. Dobitnici ulaznica moći će da ih preuzmu 5. i 6. jula.

Sve što je potrebno za učešće u igri je da se davalac krvi javi Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine na adresi Hajduk Veljka 9a u Novom Sadu i donira dragocjenu tečnost.

Zainteresovani to mogu da učine radnim danima od 7.00 do 19.00 časova, svake prve subote u mjesecu od 8.00 do 12.00 časova ili utorkom od 7.00 do 18.00 časova.

Ukoliko je davalac iz Beograda, doniranje krvi moguće je obaviti u Institutu na adresi Svetog Save 39, radnim danima od 7.00 do 19.00 časova ili subotom od 8.00 do 15.00 časova.

“Egzit” će biti održan od 7. do 10. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

Prvo festivalsko veče obilježiće nastupi velikih muzičkih zvijezda poput Afrodžeka, Igi Azalee, DŽaks DŽonsa, Napalm deta, Adama Bejera i Enrika Sangulijana, kao i mnogih drugih.