Poslastica za djecu i mlade: “Pepeljuga” onlajn na YouTube kanalu “Radovića”

18.03.2021. | 13:37

Malo pozorište “Duško Radović” će povodom 20. marta, Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade, emitovati besplatnu onlajn predstavu “Pepeljuga” od 20. do 27. marta sa početkom od 18 sati na YouTube kanalu pozorišta, saopštili su iz “Radovića”.

“Čestitamo svima onima koji su svojim radom i predanošću uspeli da održe pozorište u protekloj godini punoj izazova. Čestitamo i svoj maloj i sada već velikoj deci i mladima, našoj publici, zbog kojih postojimo svih ovih godina, jer je pozorište postalo i ostalo neraskidivi deo detinjstva mnogih generacija” kazao je Aleksandar Nikolić direktor Malog pozorišta “Duško Radović”.

Istakao je da je pozorište živa umjetnost, koja se stalno mijenja i stalno komunicira sa vremenom u kome postoji, osvrćući se u nazad, u prošlost, ali i gledajući u budućnost.

“Zato sa optimizmom gledamo napred i želimo svima srećan Svetski dan pozorišta za decu i mlade i još mnogo, mnogo srećnih trenutaka, aplauza, i pre svega pozorišta u godinama koje su pred nama”, kazao je Nikolić.

Oznake: Pepeljuga