Porodica joj najvažnija: Kameron Dijaz neće se vraćati glumi

21.03.2023. | 17:43

Kameron Dijaz se vjerovatno više neće snimati u Holivudu, nakon što je njen prijatelj otkrio da se zvijezda bori sa dugim radnim danima koji je razdvajaju od njenog supruga Bendžija Madena i njihove trogodišnje ćerke Rediks.

Glumica se zvanično povukla iz svoje holivudske karijere 2018. godine, prije nego što ju je njen bliski prijatelj Džejmi Foks namamio da glumi zajedno sa njim u akcionoj komediji “Povratak u akciju”.

Ali njen povratnički projekat je doživio nemir ranije ovog mjeseca, kada je objavljeno da je Džejmi “doživio apsolutni slom “na britanskom setu filma, što je dovelo do otpuštanja troje ljudi”.

Sada je izvor blizak zvijezdi otkrio da – iako ona nema nikakvih problema sa Džejmijem – vjerovatno se neće vratiti u svijet filma nakon što završi projekat, jer joj je bilo tako teško da bude daleko od porodice i mrzi “dramu i konfrontaciju” koja tako često izbija na filmskim setovima.

“Ovi uzastopni 10-časovni radni dani bili su joj puno i ona mrzi da bude daleko od ćerke Rediks”, kaže drugarica ekskluzivno za DailyMail.com, dodajući: “Kameron voli da bude mama više od svega na svijetu. Ona mrzi dramu i konfrontaciju. Zbog toga se uopšte povukla iz posla. Ona se već dokazala u industriji i nema više šta da dokazuje nikome”.

Inače, film “Povratak u akciji”, u kojem će glumiti Dijazova, ima nove probleme.

Rečeno je da su šefovi pauzirali produkciju dok su sproveli istragu koja je dovela do otpuštanja jednog člana osoblja.

Tvrdi se da je policija kontaktirana zbog incidenta jer se smatra da je isti radnik možda povezan sa drugim pokušajima da pribavi velike sume novca od velikih zvijezda u prošlosti.

Izvor je za The Sun rekao: “Ovaj film je bio prava noćna mora… Jedan službenik je otpušten, a vode se istrage nakon što je neko pokušao da dobije pristup 33.000 funti u gotovini od Džejmija Foksa…Sada se vodi istraga o svemu što se dešava. Ljudima će biti drago kada se ovo konačno završi”, navodi Daily Mail.