Pala zadnja klapa: Završeno snimanje treće sezone serije “Složna braća”

26.07.2022. | 15:15

Danas, u ranim jutarnjim časovima, ispred kulisa čuvene kafane, negdje duboko u skrovitim predjelima Lipovačke šume, završeno je snimanje treće po redu sezone, čuvene humorističke serije “Složna braća”.

Nenad Okanović, glumac i izvršni producent serije, u ime ETM produkcije, zahvalio se cjelokupnoj ekipi, svim sektorima, počevši od glumaca, statista, scenografa, kostimografa, snimatelja, šminkera preko svakog pojedinca koji je omogućio da se ovih dva mjeseca snimanja uspješno završi, naglasivši da je uživao u svakom snimajućem danu i radovao se svakom novom izazovu sa kojim su se kao produkcija kroz ovaj projekat susreli.

Muzičar i izvršni producent serije Bojan Ivković, istakao je da sama činjenica da je preko pet stotina ljudi radilo na seriji, kroz koju je prošlo više od stotinu glumaca i preko dvesta statista već govori dovoljno.

“Ova godina dala je više od nas samih, izrodila je nešto što ni sami nismo mogli da pretpostavimo da možemo. Izrodila je nove likove, novi pristup i prije svega ovaj divan tim koji je pokazao da je nebo granica”, dodao je Ivković.

Tokom ovih 50 snimajućih dana, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom, Rifatom Rifatovićem, Nikolom Glišićem, Senadom Milanovićem, Jovanom Balašević i drugima, snimana je ovog leta na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

U seriji su se kao gosti pojavile i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića i mnogih drugih.

Za scenario serije odgovoran je provjereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put povjerena Miloradu Milinkoviću.

Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sjledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.