Osvojio srca publike: “Južni vetar 2 – Ubrzanje” pogledalo 600 hiljada ljudi

30.11.2021. | 11:16

Filmski hit “Južni vetar 2 – Ubrzanje” za manje od mjesec dana od početka bioskopske distribucije pogledalo je više od 600.000 gledalaca, saopštili su danas producenti.

Interesovanje koje prati ovaj blokbaster svakim danom je mjerljivo u nevjerovatnim ciframa – karte za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, live prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je pola miliona gledalaca dostigao za samo dvije nedjelje.
Ekipa filma je u Kragujevcu dodijelila nagradu 600.000 gledaocu, koji je baš kao i prethodni nagrađeni dobio mogućnost da učestvuje na snimanju serije “Južni vetar”.
I prvi dio ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabilježen kao ubjedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.
Reditelj ovog kultnog ostvarenja je Miloš Avramović, a glumačku ekipu “Južnog vetra 2 – Ubrzanje” čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.