Moto Fest 2022: Promjena vremena nije poremetila žurku na Kastelu

29.05.2022. | 11:06

Ni promjena vremenskih prilika nije osujetila brojne bajkere i posjetioce Moto Festa Banjaluka da i drugog festivalskog dana uživaju u bogatom programu i da pozitivna energija, smijeh i cjelodnevno druženje.

Predstavnici MK Stršljen, koji su i organizatori ovog velikog događaja, zajedno sa svojim prijateljima iz Moto klubova koji su u Banjaluku došli u velikom broju, još ranije su poručili “u slučaju kiše, gorimo još više”, i tako je i bilo.

Pored moto marketa, te stunt show programa, u kojem su posjetioci još jednom imali priliku da uživaju u bravurama Matije Podhraškog, jučerašnji dan obilježio je moto defile banjalučkim ulicama, kojima se u popodnevnim časovima slila rijeka motora. Bajkere iz cijelog svijeta oduševljeno su pozdravljali banjalučani koji su izašli na ulice da ih isprate, i još jednom požele dobrodošlicu u naš grad.

Grmljavina motora sa ulica Banjaluke preselila se potom ponovo na tvrđavu Kastel, jer je slijedio odličan muzički program u kojem su atmosferu do usijanja doveli Najda i smakovanje, Atheist Rap, Orthodox Celts, te miljenici publike Hladno pivo.

Oko 22:00 časa uslijedio je pravi spektakl, vatromet koji je u ritmu poznate numere grupe Queen „The show must go on“ osvjetilo nebo iznad Banjaluke i na hiljade mobilnih telefona usmjerio u visine, kako bi ovaj trenutak spektakla ostao zabilježen.

Poslednji festivalski dan nastavljamo takođe u odličnoj atmosferi. Danas na programu je Dječiji moto fest, u okviru kojeg će nastupiti i dječiji hor Vrapčići, te druženje bajkera sa najmlađima, kao i moto market, stunt show, a za još jedno zagrijavanje večeras su zaduženi: Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Sunshine, Psihomodo Pop, Brkovi.

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Cijena jednodnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM. Prodajna mjesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX prodajne mreže širom BiH, Trg Krajine Banjaluka, Cafe Bar Košnica Banjaluka i Hey Joe. Ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

Oznake: Kastel, Koncerti, Motori