Konstrakta održala prvu probu: Krst privukao pažnju svima u Torinu FOTO

02.05.2022. | 15:26

Ana Đurić Konstrakta održala je danas prvu probu za Evroviziju, koja će biti održana od 10. do 14. maja u Torinu.

Konstrakta će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja, a na prvoj probi se upoznala sa scenom ovogodišnje, 66. po redu, Evrovizije.
Nakon probe je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio Konstraktine fotografije uz pohvalni komentar za srpsku predstavnicu.
“Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan namještaj, intenzivno pranje ruku i lijepu koreografiju s peškirima njenih pet pratećih pjevača”, stoji u Tviter objavi.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste krst na Konstraktinoj košulji koji upotpunjuje njen stajling sa cvijećem.
Inače, pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija i da je sve spremno za spektakularan nastup.
Ono što je novo jeste da će se Konstrakti na nastupu pridružiti i voditeljka Slagalice Kristina Radenković. Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju mijenjati upravo Kristina.
@eurovision Konstrakta with a mesmerising first rehearsal for Serbia 🙌 👏🙌 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Sjevernom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.
Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.
Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.