Iznanađenje povodom Dana zaljubljenih: Za jednu kupljenu ulaznicu – drugu daju na poklon

28.01.2022. | 09:50

Narodno pozorište Republike Srpske, u saradnji sa Gradskim pozorištem „Jazavac“ od 11. do 16. febuara, na početku akcije „Za one koji vole“, pripremilo je iznenađenje svojim gledaocima povodom Dana zaljubljenih.

“U vremenu negativnih emocija, reakcija, odnosa, postupaka, Narodno pozorište Republike Srpske ističe stav o o jednostavnoj, suštinskoj i vanvremenskoj ljepoti riječi i osjećaja ‘voljeti’. Odlučili smo, na naš – teatarski način, oživotvoriti akciju ‘Za one koji vole’. U svojoj suštini, ovaj je projekat planiran kao ‘detektor’ različitih događaja, odnosno, konkretnih datuma. Kako bismo potvrdili  momenat koji tvori pozorište – odnos glumca i gledaoca. I kako bismo ga učvrstili, razvijali, njegovali”, navodi se u saopštenju.

Dodaju kako prva kampanja, tokom sedmice koju je inicirao Dan zaljubljenih, gledaocima koji vole, za svaku kupljenu ulaznicu – druga ulaznica je na poklon, saopštili su iz Gradske uprave.

“Na početku akcije ‘Za one koji vole’, Narodno pozorište Republike Srpske gledaocima koji kupe ulaznicu za predstave na repertoaru od 11. do 16. februara, priprema drugu ulaznicu – kao poklon za one koji vole”, dodaju iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.