Izložba radova mladih umjetnika u Kulturnom centru UDAS

03.10.2019. | 17:33

BANJALUKA – Samostalna izložba mladih umjetnika, Bojana i Baneta Perića iz Banja Luke biće otvorena u subotu, 5.10.2019. godine u 18:00 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banja Luka.

Bojan i Bane su učenici osmog i šestog razreda Osnovne škole ‘’Aleksa Šantić’’ u Banja Luci. U okviru samostalne izložbe predstaviće se sa likovnim radovima i crtežima, te promovisati svoje kreativne i umjetničke potencijale.

Biografije:

Bojan Perić, rođen 22. septembra 2005. godine, učenik je VIII-2 razreda osnovne škole „Aleksa Šantić“ Banja Luka. Dugogodišnji je učenik Škole crtanja i slikanja „Marin Art“, čiji je nastavnik Nenad Marin. Više godina je imao kolektivnu izložbu slika i crteža u Domu omladine Banja Luka. Učesnik je svih likovnih takmičenja u svojoj školi, gdje je ostvario zapažene rezultate. Takođe je i član školske likovne sekcije.

Bane Perić, rođen 30. decembra 2007. godine, učenik je VI-3 razreda osnovne škole „Aleksa Šantić“ Banja Luka. Dugogodišnji je učenik Škole crtanja i slikanja „Marin Art“, čiji je nastavnik Nenad Marin. Više godina je imao kolektivnu izložbu slika i crteža u Domu omladine Banja Luka. Učesnik je svih likovnih takmičenja u svojoj školi, gdje je ostvario zapažene rezultate. Takođe je i član školske likovne sekcije.

Izložba će biti otvorena do 15. oktobra 2019. godine i ista će biti dostupna za posjetioce radnim danom i subotom od 09:00 do 15:00 časova.

 

(BL PORTAL)