FOTO – Defileom mališana u Banjaluci počeo drugi po redu dječiji festival “Prokids”

BANJALUKA – Svečanim defileom mališana od parka “Petar Kočić” prema Muzeju savremene umjetnosti RS danas je u Banjaluci počeo drugi festival za djecu “Prokids”, koji će do nedjelje biti otvoren ispred MSU RS.

U ovoj manifestaciji, koja je otvorena povodom Dječje nedjelje, mališani mogu uživati do nedjelje u mnoštvu različitih sadržaja poput luna-parka, ringišpila, tobogana, mađioničara i brojnih obrazovnih radionica, koje je obezbijedila kompanija “Prointer ITSS”, koja je organizator festivala.

Svi događaji na festivalu su besplatani, a može se posjetiti svaki dan od 12 do 20 časova. Organizatori očekuju posjetu nekoliko stotina mališana.

POČEO JE PROKIDS !!!!! 🙋‍♀️😀💁‍♂️👫🙂👪Svečanim defileom mališana od parka "Petar Kočić" prema Muzeju savremene umjetnosti…

Publiée par Prointer ITSS sur Vendredi 4 octobre 2019

Mirjana Jukić, PR “Prokids” festivala, rekla je da su pripremili brojne aktivnosti različitih tema kao što su zdravlje, nauka, tehnologija, umjetnost, sport i zabava.

“Ovaj festival organizovali smo u susret Međunarodnoj sedmici deteta, nadamo se da će se svi ovde sjajno zabaviti i da će doći što više dece da se svi zajedno družimo”, kazala je Jukićeva.

Počela je zabava na Prokidsu. 😃Mališani iz vrtića su pjevali i recitovali, ali i crtali i igrali se u zabavnom parku….

Publiée par Prointer ITSS sur Vendredi 4 octobre 2019

Vlatko Vukotić, PR i marketing menadžer kompanije “Prointer ITSS”, istakao je da je veliko zadovoljstvo da ova kompanija može da podrži i organizuje ovakav festival za djecu po drugi put.

“Kao društveno odgovorna kompanija stalno se trudimo da pored inovatora, naučnika i sportista, na neki način usrećimo i naše najmlađe sugrađane”, rekao je Vukotić.

Dodao je da je osmijeh najmlađih dokaz da je ovo sjajno organizovano i da je već potrebno pripremati se za sljedeću godinu i treći festival.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 Ostavite komentar: