Fibi je htjela da bude Rejčel: Liza Kudrov otkrila ko će sve gostovati u novim epizodama VIDEO

23.05.2021. | 12:27

Lisa Kudrov koja tumači lik Fibi u legendarnoj seriji “Prijatelji”, pojavivši se u emisiji “The Late Show with Stephenom Colbertom”, otkrila je da ju je na početku zapravo privukao lik Rejčel Grin, koju je kasnije glumila Dženifer Aniston.

Kudrov je kazala da je, kada je prvi put pročitala scenario, išla na audiciju za Fibi, međutim, kad je vidjela opis lika Rejčel kazala je kako se mogla poistovijetiti s njom te da bi to moglo biti smiješno. Međutim, producenti se nisu složili.

U razgovoru sa Stivenom Kolbertom otkrila je kako je čak radila kviz: “Koji je lik iz ‘Prijatelja’?” te da je odgovore davala s ciljem da na kraju dobije Fibi, međutim, rezultat je pokazao Rejčel.

Tokom gostovanja u emisiji, Kudrov je iznijela neke nepoznate detalje o dugo očekivanom okupljanju i snimanju specijalnih epizoda “Prijatelja”, čija je premijera zakazana za 27. maj.

“Prošlo je 17 godina od naše posljednje epizode i nismo svi bili u istoj prostoriji otprilike pet ili šest godina”, rekla je u emisiji, “A onda je kovid odgodio cijelu ovu stvar toliko da je bilo tako uzbudljivo i pomalo emotivno”.

Za nove epizode najavljeni su brojni gostujući glumci, a Kudrov je otkrila da je pojava Justina Biebera u seriji posebno iznenadila.

“Rekla sam: ‘Čekaj, to je Justin Bieber. Je li tako? Bit će ovdje? Je li ovdje? Zaista je ovdje, to je Džastin Biber!'”, otkrila je glumica.

Takođe, u novoj sezoni pojavit će se i glumci koji su tumačili manje uloge u seriji, kao što je Megi Vilerr koja je glumila Dženis i Riz Viterspun kao Džil Grin, kao i grupa BTS te Mindi Kaling, Džejms Korden, David Bekhm, Lejdi Gaga, Kit Harington, Kara Delavinj, Malala Yousafzai te drugi.

Oznake: PrijateljI, Serija