Fanovi nostalgični: Stigao trejler za specijal o Hariju Poteru VIDEO

22.12.2021. | 12:36

Objavljen je novi trejler za specijal “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, koji će imati premijeru na HBO Maxu 1. januara 2022.

Video prikazuje i glavne glumce koji se prisjećaju prethodnih filmova, kao i svečanosti u Velikoj dvorani. Votson je rekla da joj se čini da “vrijeme uopšte nije prošlo, a prošlo je puno”.

“Kada stvari zaista postanu mračne, a vremena su zaista teška, postoji nešto u vezi s Harijem Poterom što čini život bogatijim”, poručila je Votson.

Redklif je istakao da ga je “uplašio zaključak da su najsmisleniju stvar u njihovim životima već uradili”, ali da mu je druženje s ekipom pomoglo da shvati da ipak nije kraj.

Fanovi filmova o čarobnjaku uglavnom su pisali da su oduševljeni novim trejlerom.

“Da li sam jedini koji se poslije ovoga ponovo osjeća kao malo dijete?”, “Ovo baš budi nostalgiju”, “Vraćaju mi se najljepše uspomene iz djetinjstva”, samo su neki od komentara.

Uz glavni trojac, Danijela Redklifa, Emu Votson i Ruperta Grinta, specijal će ugostiti i Robija Koltrejna koji je glumio Hagrida, Marka Vilijamsa koji je glumio Artura Vizlija, Metjua Luisa u ulozi Nevila Longbotoma.

Osim njih, u specijalu će gostovati i drugi glumci, poput Helene Bonam Karter, Ralfa Fajnsa, Gerija Oldmana, Toma Feltona, i drugih.

Oznake: Hari Poter, Trejler