Fanove muči pitanje “ko je”: U novoj sezoni “Seks i grada” moguća smrt jednog od omiljenih likova

17.01.2021. | 11:59

Američka serija “Seks i grad” dobija još jednu sezonu, a produkcija je uz predstavljanje trejlera odlučila da otkrije još nekoliko detalja o novim epizodama.

Međutim sada su se javili fanovi koji imaju dosta pitanja, kako za proudcente, tako i za glumce, a jedno od njih jeste da li će Zvijerka umrijeti?

U novim epizodama pojaviče se Sara Džesika Parker, Sitnija Nikson i Kristin Dejvis – bez Kim Katral koja je tumačila legendarnu Samantu Džouns. Producenti su otkrili kako nova sezona donosi 10 novih epizoda, a svaka će trajati po pola sata.

Novo razdoblje je nazvano “And just like that…”, a glumice su na svojim društvenim mrežama već podijelile kratku najavu za nove epizode. Iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri 50-godišnje žene u Njujorku i njihove veze, prijateljstva i karijere.

Fanovi serije Seks i grad misle da bi Zvijerka mogao da umre u novoj, sedmoj sezoni, a zvijezda serije Sara Džesika Parker reagovala je na teoriju.

Nagađanja o smrti najveće ljubavi Keri započela su još prije nekoliko godina, nakon što je voditelj podkasta Origins Džejms Miler izjavio da je Zvijerka prvobitno trebalo da umre u predloženom trećem nastavku filma “Seks i grad”.

Nakon što je Džesika na Instagramu objavila tizer sedme sezone, obožavaoci su se raspitivali ​​o sudbini Zverke u novim epizodama.

“Ovo je ludo. Vratiće se moje omiljene djevojke. Ali pričekajte, šta je sa Zvijerkom?”, napisao je jedan pratilac, a Parker je lukavo odgovorila: “Pričekaj i vidi.” Što se tiče tvrdnji da je on trebalo da bude ubijen u trećem nastavku filma Seks i grad, glumac je opovrgnuo tu priču, rekavši da je sve bila laž.

Međutim, korisnici Tvitera i dalje dijele razne teorije o seriji koja će se snimati na proljeće.

“Toliko spekulacija! Je li Zverka mrtav? A Samanta? Ako je mrtav ili su on i Keri razvedeni, samo ću se praviti da se serija nikad nije ni dogodila”, neki su od komentara, piše B92.

Oznake: Seks i grad