Emotivan trenutak: Brus Vilis proslavio rođendan, cijela porodica oko njega VIDEO

20.03.2023. | 20:37

Demi Mur (60) oglasila se na društvenim mrežama kako bi u nedjelju svom bivšem suprugu Brusu Vilisu čestitala 68. rođendan.

“Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo danas uspjeli da proslavimo”, napisala je glumica u opisu snimka na kome se cijela porodica okupila oko Brusa.

“Volim te i volimo našu porodicu. Hvala vam svima na ljubavi i toplim željama, svi ih osjećamo”, rekla je Demi u opisu videa koji je toliko emotivan da tjera suze na oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ona je podijelila snimak na kome su razveselili glumca i otpjevali mu rođendansku pjesmu, nakon čega je ugasio svijeće. Njegova supruga Ema Heming (44) na snimku ga je nježno poljubila u obraz i pružila mu tortu – pitu od bundeve, piše Najžena.

Dvije Brusove i Emine ćerke – Mejbl (10) i Evelin (8) takođe su proslavile rođendan svog dragog tate. Isto tako, Demi i njen bivši muž dijele tri ćerke Rumer (34), Skaut (31) i Talula (29), koje su se pridružile proslavi sa svojim partnerima.

Podsjećamo, nakon što je porodica Brusa Wilisa u martu 2022. objavila da je glumcu dijagnostifikovana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.