Džoni Dep neće ni da čuje: Odbio 20 miliona dolara da se vrati u “Pirate s Kariba”

09.06.2023. | 20:21

Obožavatelji bi voljeli da ponovo vide Džonija Depa u ulozi Džeka Sparoua, ali nažalost glumac više ne planira da radi s Diznijem, piše Daily Mail.

Uprkos brojnim spekulacijama da će se Dep vratiti u franšizu, njegovi prijatelji kažu da je zauvijek završio s Diznijem. Ljut je na njih što su prekinuli saradnju s njim nakon što ga je bivša supruga, Amber Herd, optužila za zlostavljanje.

Glumčevi prijatelji kažu da je Dep rekao da ga ne zanima pojavljivanje u ulozi Sparoua. “Samo tako su ga odbacili, a Amber je lagala”, rekao je Depov prijatelj. Za povratak u ulogu Džeka Sparoua nudili su mu navodno 20 miliona dolara.

Podsjetimo, krajem prošle godine producent Džeri Brukhajmer rekao da je “rade na tome” kako bi vratili Depa u novi nastavak “Pirata s Kariba”. Brukhajmer je bio otvoren prema opciji da se Dep vrati Diznijevoj franšizi jer bez njegovog lika, koji se pojavio u svih pet nastavaka, nemoguće je zamisliti šesti nastavak.

Film je bio stavljen na čekanje zbog toga što se nije znalo kako će Depov slučaj na sudu s Amber Herd završiti, jer ga je Dizni suspendovao zbog toga.