Džim Keri razmišlja o povlačenju iz glume: Imam dovoljno

01.04.2022. | 20:29

Džim Keri je otkrio da razmišlja o povlačenju iz glume te da je prilično ozbiljan u svojoj namjeri, a da će pauzu prekinuti samo ako se pojavi pravi projekat.

Legendarni glumac dospio je na naslovnice ove sedmice nakon što je kritikovao Vila Smita jer je ošamario Krisa Roka na dodjeli Oskara.

Nakon toga, zvijezda filma Glup i gluplji komentarisao je svoju karijeru i rekao da je gotovo završio s Holivudom, ali bi mogao razmisliti o povratku ako se pojavi značajan projekat.

-Odlazim u penziju. Prilično sam ozbiljan – otkrio je u četvrtak za Access Hollywood dok je razgovarao o svom novom filmu “Sonic the Hedgehog 2”.

-Ako anđeli donesu neku vrstu scenarija koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će to biti veoma važno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti s karijerom, ali pravim pauzu – poručio je.

Keri je objasnio da uživa u “mirnom životu” i mirnijim aktivnostima, poput slikanja.

“Stvarno volim svoj miran život i zaista volim da stavljam boje na platno i zaista volim svoj duhovni život. Osjećam da, ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti da kaže sve dok postoji vrijeme – imam dovoljno”, rekao je uz zaključak da je dovoljno radio.

Pomenuo je i da bi jedan od razloga da prekine glumačku pauzu bila ispunjavanje želje Doli Parton da tumači ulogu njenog “muzičkog partnera” Portera Vagonera u biografskom filmu o njenom životu, prenosi Kliks.