Dom omladine, mjesto dobrog zvuka: Koncert polaznika Muzičkog ateljea „Rok simfonija“

06.10.2022. | 10:18

U Domu omladine sutra, 7. oktobra, biće održan koncert polaznika Muzičkog ateljea „Rok simfonija“.

“Četiri klase, različiti uzrasti i žanrovska raznolikost. Polaznici iz klasa: Dragan Moconja, Vanja Cvijanović, Duško Cikota i Kristina Moconja spremni su za novi nastup”, poručili iz ovog muzičkog ateljea.

Inače, raznoliki sadržaji koji su održani u proteklom periodu u Domu omladine pokazuju da je ovaj prostor vraćen u ruke mladih, saopšteno je iz Gradske uprave.

Dom omladine otvorio je svoja vrata i brojnim udruženjima, koja su koristila ovaj prostor za organizaciju svojih aktivnosti, organizovane su i izložbe i mini sajmovi, čime je ostvarena namjera gradske administracije da nakon revitalizacije ovaj prostor postane pravi dragstor za mlade.

Podsjećamo,u protekloj, 2021. godini, Dom omladine je uređen, a veći dio prostorija opremljen je novim namještajem i dodatnom tehničkom opremom. Uz sve to, zamijenjeni su podovi u plesnoj sali u dijelu amfiteatra, gdje se nalazi scena.

Takođe, u ovim prostorijama zamijenjena je i rasvjeta, pa je tako postojeća neonska zamijenjena potpuno novom, led rasvjetom. Prostorije Doma omladine dobile su i lift kako bi pristup krovnom prostoru, koji je nedavno promovisan i stavljen u upotrebu, bio prilagođen osobama sa invaliditetom.